Monteur scheepsbouw regio Meppel

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Gooi het roer om en word scheepsmonteur!

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan bij een nog leukere werkgever en ben je super handig? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een fabrikant in de maritieme business. De werkzaamheden zijn erg divers en geen dag hetzelfde. Dit omdat elk eindproduct wordt geproduceerd naar de eisen van de klant. Je houdt je bezig met het assembleren van boten. Wil jij werken bij een no-nonsense bedrijf waarbij je de meest mooie eindproducten assembleert van A tot Z? Solliciteer dan direct!!!


Wil jij jezelf op meerdere technische vlakken ontwikkelen, ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, beschik je over een echte hands-on mentaliteit en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in de regio Staphorst is één van de vooraanstaande jachtbouwers in Nederland. De jachten worden voornamelijk voor de Nederlandse markt geproduceerd, maar ook varen deze jachten in bijvoorbeeld Spanje en Denemarken.

Functie eisen

- Je hebt een aantoonbare technische achtergrond
- Je bent technisch sterk onderlegd;
- Je bent een echte aanpakker die graag met zijn handen werkt;
- Je kunt zelfstandig werken en bent fulltime beschikbaar;
- Ervaring in het werken met aluminium is een pré.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via