Binnendienstmedewerker

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Op dit moment zijn we op zoek naar een Commerciele Binnendienstmedewerker. Het betreft een functie voor 24-38 uur per week voor langere tijd. Na een uitzendperiode, kom je op contract bij de opdrachtgever.

Als Commercieel Medewerker verdiep jij je in nieuwe kansen en gaat deze kansen niet uit de weg. Jij bent niet bang voor het uitvoeren van koude aquisitie. Jij zal namelijk regelmatig prospects bellen om te vragen of er mogelijkheden zijn voor een samenwerking. Verder houd jij je bezig met het maken van offertes, het versturen van nieuwsbrieven en je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de website. Je komt te werken in een organisatie waarin je je kunt ontplooien en waarbij eigen verantwoordelijkheid een belangrijke rol speelt.

Ben jij een energieke en enthousiaste collega die graag zijn/haar schouders eronder zet en geen enkele commerciële uitdaging uit de weg gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij:
Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring maar is conform CAO Metalektro. Je komt terecht in een gemotiveerd team van vakmensen met hart voor de zaak.

Functie eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ opleiding, bij voorkeur een economische of administratieve richting
- Je hebt ervaring en/of affiniteit met hotels, recreatie of short stay (pré)
- Je hebt commerciële ervaring en bent klantgericht
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan voor langere duur, stuur ons dan je cv of bel ons voor meer informatie!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via