Commercieel Medewerker binnendienst / buitendienst

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 15
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Op weg naar je werk zie je de hoogwerkers en hoge steigers boven de gebouwen uitsteken. Tijd voor een nieuwe dag vol commerciële kansen. Aan de rand het bedrijventerrein in Leeuwarden is onze Opdrachtgever gestationeerd waar het dagelijks een komen en gaan is van bedrijven die verhuurmateriaal nodig hebben.

Je plant de dagen in overleg zo in dat je in alles goed het overzicht bewaard en snel kunt schakelen tussen verschillende processen.
Zo ben je in jouw commerciële rol van maandag tot en met vrijdag bezig met actief koude- en warme acquisitie plegen via telefoon e-mail en social media. Jouw potentiele doelgroep ligt hem in de zakelijke markt, van kleine schilderbedrijven tot aan de grote bouwbedrijven, industrie en evenementen.

Daarnaast zal je ook buiten de deur bij bedrijven op bezoek gaan waar je (potentiele) klanten adviseert over de materialen die jullie kunnen aanbieden welke van toepassing zijn bij het te bezoeken bedrijf.
Na het vele adviseren en het binnenhalen van een order, maak je duidelijke offertes op met daarin de gemaakte prijsafspraken.

Daarnaast pak je een stuk administratie op waar je vele orders zal aanmaken en verwerken in de daarvoor geïnstalleerde systemen Synergy en Insphire.
Op het moment dat je net met een verwerking bezig bent gaat de bel waar een klant zich komt melden voor het huren van een boorhamer. Deze persoon sta je tussendoor goed te woord en helpt hem daar waar nodig is.

Het bedrijf is een begrip in het Noorden van het land die al 40 jaar actief is binnen deze brede markt. Je komt te werken in een klein team van hooguit 10 personen waar een ieder goed met elkaar samenwerkt en een plezierige sfeer hangt.
Werkdagen- en tijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur – 16:00 uur en 8:00 – 17:00 uur.
Jouw bruto uurloon ligt conform CAO waar wordt gekeken naar jouw leeftijd en ervaringen.

Functie eisen

- Afgeronde MBO opleiding in een commerciële richting;
- Warme en koude acquisitie pleeg je met plezier;
- Communicatief vaardig in woord en geschrift;
- Goede beheersing van zowel Word als Excel;
- Ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de verhuurbranche;
- Ervaring met Synergy en Insphire is een pré;
- Beheersing van de Engelse, Duitse en Friese taal is een pré;
- Affiniteit met de bouw;
- Woonachtig in Leeuwarden of omstreken;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via