Lasser

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Dokkum

Over de functie

Na een goedemorgen bij binnenkomst kom je samen met collega’s om de dag door te nemen. Wat staat er te gebeuren en hoe is de dag gisteren verlopen?

Vanuit een aannemer is de opdracht gekomen om een constructie tot stand te brengen voor een groot te bouwen kantoorpand in Leeuwarden. De tekenaars zijn druk in de weer geweest om alle onderdelen zo op papier te zetten zodat jij precies weet welke onderdelen in elkaar gelast moet worden. Het begin van een grote puzzel.
De projectcoördinator overlegt met het team hoe de planning ingedeeld wordt en wie zich waar mee bezighoudt. Onder leiding van werkplaats teamleiders ga je aan de slag.

Als lasser zie jij met jouw technische inzicht vanaf de tekening welke stalen platen en buizen op welke plek komen. Vervolgens zorg jij voor een stevige verbinding door een strakke lasnaad toe te brengen.
Als je lekker in het werk zit, maak je aan het einde van de dag die opdracht nog even af voordat je naar huis gaat. Jouw flexibiliteit wordt gewaardeerd.

Na de laswerkzaamheden gaan de onderdelen naar de samenstel afdeling waar het meer en meer een geheel krijgt om vervolgens een goede coating en lik verf te krijgen.
Magazijnmedewerkers zorgen ervoor de alles zeker en vast op transport gaat naar de locatie van montage. Het montageteam zet zich in om naar tevredenheid van de aannemer de constructie te plaatsen waarna het stevige skelet staat en een bouwbedrijf verder met de bouw kan.

Het bedrijf levert in opdracht vanuit Dokkum op maat gemaakte constructies af door heel Nederland. Dit zijn constructies voor nieuwbouw, trappen, hekken, gevels, etc.
Binnen het team hangt een prettige sfeer waar een ieder gelijk is, van kantoor tot aan montage. Door de plattelandse nuchterheid is het plezierig om hier te werken, waar humor links en rechts op zijn plaats is.

Jouw werkweek bedraagt 38 uur van maandag tot en met vrijdag. Het bruto uurloon ligt conform CAO.

Functie eisen

- Jij bent in bezit van geldig VCA-bewijs
- Jij kan tekening lezen
- Zowel goed samenwerkend als zelfstandig
- Ervaring op handlasgebied
- Direct inzetbaar

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via