Parttime Farmaceutisch Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Jouw dienst begint met een overdracht van de voorgaande ploeg. Vervolgens ga je met jouw team aan de slag. Je zorgt ervoor dat de orders snel, efficiënt en netjes verwerkt worden. Je bent alert met het coderen en inpakken van de bussen en verricht visuele controles. Je kunt goed omgaan met verandering, zo schrijf je de ene dag de BMR, bouw je de andere dag de machines om en vind je het ook geen probleem om aan de productielijn te staan.
Je kijkt goed vooruit en ziet het al aankomen: je collega heeft even een helpende hand nodig. Samen zorgen jullie er voor dat het productieproces niet vastloopt. Je houdt de productieleider op de hoogte en geeft storingen door, die jij uiteraard tijdig ziet aankomen en waar jij snel op kan inspelen.
Omdat het erg belangrijk is dat de administratie rondom de orders goed verwerkt wordt, zorg je ervoor dat de formulieren op de juiste manier ingevuld worden. Wanneer er een foutje gemaakt wordt, moet het hele formulier opnieuw, maar dit gebeurt bij jou eigenlijk nooit!

Over het bedrijf

Mobacc B.V. is een van de grotere aerosolbedrijven in Nederland. De meest belangrijke producten, welke
voornamelijk zelf worden geproduceerd en afgevuld in spuitbussen, zijn verf, smeermiddelen, onderhouds-
producten, coatings en lijm.

Het team waarbinnen jij werkzaam zult zijn is klein, er wordt hard gewerkt en er hangt een informele sfeer. Teamwork makes the dream work: samen met het team zorg je ervoor dat de prognoses worden behaald, de collega’s helpen elkaar waar nodig.

Functie eisen

Wat bieden wij je?
Dit is een parttime baan waar je voor langere tijd aan de slag kunt. De ene week werk je op maandag en dinsdag en de andere week werk je op maandag, dinsdag en woensdag. Je krijgt natuurlijk de nodige begeleiding en er zijn interne mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Het salaris ligt boven het wettelijk minimumloon, het exacte salaris is afhankelijk van je leeftijd, werkervaring en opleidingsniveau. Daar komen we dus later op terug. Verder
- Werk je wekelijks minimaal 13,5 en maximaal 22,5 uur
- Werk je in drie ploegen:
o Ochtenddienst van 6:30 uur tot 14:45 uur
o Middagdienst van 14:45 uur tot 23:00 uur
o Nachtdienst van 23:00 uur tot 6:30 uur
- Krijg je een aantrekkelijke ploegentoeslag bovenop je salaris. In de ochtend- en de middagdienst krijgt je een toeslag van 15%, in de nachtdienst een toeslag van 30%.
- Bouw je na 26 weken pensioen op;
- Ontvang je bij goed functioneren een contract voor bepaalde tijd van het bedrijf!

Wie ben je?
In een team kom jij het beste tot je recht. Door jouw communicatieve vaardigheden en jouw sociale instelling ben jij een echte teamplayer. Je vindt het prettig om samen met een team doelen te behalen, je zet je hier altijd voor de volle 100% voor in. Jij hebt ervaring in de productie, je weet daardoor wanneer het proces vast loopt en kunt hierop anticiperen. Van te voren kun je bedenken wat er mis kan gaan en bedenk jij welke handelingen er verricht moeten worden om dit te voorkomen. Door jouw ervaring is het snel en efficiënt inpakken van de producten voor jou een eitje. Daarnaast draai jij je hand er ook niet voor om, om machines opnieuw in te stellen en kleine storingen te verhelpen. Ook vind je het belangrijk om kwaliteit te leveren en houd je van orde en netheid op de werkvloer. En verder heb jij…

• Ervaring met haccp en brc is een pré;
• Ervaring met het schrijven van BMR is een pré;
• Affiniteit met het ombouwen van machines;
• Snel kunnen handelen met orderwissels;
• Hygiënisch, flexibel en betrouwbaar.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via