Klantenservice medewerker PostNL eindejaars project

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke functie als klantenservice medewerker van november tot einde december!

Wij zijn op zoek naar klantenservice medewerkers voor in Leeuwarden. Je gaat aan de slag bij een groot facilitair klantcontactcenter PostNL.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen meewerken met de eindejaars drukte van PostNL. Je bent het eerste aanspreekpunt en zult dus de eerste telefoontjes opvangen. Kom je er niet uit? Dan schakel je de klant door naar een collega.

Je kan minimaal 16 uur werken en maximaal 36 uur.

Voor dit project zal een training zijn van 2,5 dag. Hier leer je alle ins en outs van de systemen waarmee je gaat werken. Ook wordt je geleerd hoe je met bepaalde situaties om moet gaan en welke adviezen je het beste kan geven.

Je komt te werken binnen een sfeervol, flexibel en divers bedrijf die aandacht voor de mens belangrijk vindt. Door middel van trainingen en coaching kun jij jezelf ontwikkelen en ontplooien.

Met jouw communicatieve vaardigheden sta je graag klaar voor anderen. Je denkt in oplossingen, in plaats van in problemen en je bent erg klantgericht.

Het bruto uurloon betreft € 9,44 (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen).

Functie eisen

- Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal, zowel in woord als in geschrift
- Je heb een klantvriendelijke instelling
- Je beschikt over communicatieve- en computervaardigheden

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via