Medewerker Montage

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Gorredijk

Over de functie

Heb jij technisch inzicht en kun je werken vanaf werktekening? Dan zoeken wij jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Drachten zoeken wij namelijk een Montagemedewerker. Als Montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor de opbouw van ondergrondse afvalcontainers en de bijbehorende constructies. Hiervoor controleer je het materiaal op eventuele beschadigingen en vervolgens stel je de container samen. Daarnaast test je de werkering ervan op elektrische onderdelen en stel je bij waar nodig.

Over het bedrijf

Het ontwikkelen, produceren en verhandelen van werktuigbouwkundige apparatuur en constructies, alles in de ruimste zin des woords. Onder het doel der vennootschap is mede begrepen het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van de directie over andere ondernemingen, alsmede het (doen) financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, met name van die waarmee de vennootschap in een groep is verbonden. Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden.

Functie eisen

- je bent in het bezit van werk - en denkniveau (Metaalbewerking) MBO 2
- je hebt technisch inzicht
- je kunt zelfstandig werken
- je kunt tekening lezen; vanaf tekening werken

Geïnteresseerd en voldoe je aan de gevraagde functie eisen? Reageer dan snel!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via