Parttime Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Elke dag kom je in aanraking met flessen en spuitbussen. Tijdens je persoonlijke verzorging, koken en schoonmaken kom je flessen tegen waar een dop en etiket op zit. Het voorzien van deze doppen en etiketten is allemaal handwerk waar wij jou als productiemedewerker heel hard voor nodig hebben! Dit doe jij in drie ploegen samen met een heel team collega’s om je heen.

Samen met je collega’s word jij ingezet om aan de lopende band doppen op spuitbussen te bevestigen, spuitbussen in te pakken of etiketten plakken. Om deze klus te klaren heb je niet per se werkervaring of een afgeronde opleiding nodig. Wel verwachten wij van jou dat je je elke dag inzet om je werkzaamheden tot in de puntjes af te ronden. Dit doe jij niet voor een habbekrats maar voor een salaris boven het minimumloon waar je óók nog een ploegentoeslag over ontvangt. Werken in ploegen brengt de nodige voordelen met zich mee. Zo heb je de ene week overdag vrije tijd en de andere week juist in de avond!

Wat wij bieden:

Voor Mobacc zijn wij opzoek naar parttime medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Als productiemedewerker werk je minimaal 15 uren per week (twee volle diensten per week) en maximaal 30 uren per week (vier volle diensten per week). De dagen die je werkt verschillen per week en zijn afhankelijk van de vaste bezetting en verzuim. Je werkt volgens een rooster, maar je kunt ook benadert worden om plotseling extra te werken of om diensten te verschuiven. Het basisrooster wordt vier weken van tevoren bekend gemaakt , hierdoor weet jij dus waar je aan toe bent. Je krijgt de nodige begeleiding om de functie zo goed mogelijk uit te voeren. En verder:

• Werk jij tussen de 15 en 30 uur;
• Werk jij in drie ploegen:
- Ochtenddienst van 6.30 uur tot 14.45 uur
- Middagdienst van 14.45 uur tot 23.00 uur
- Nachtdienst van 23.00 uur tot 6.30 uur
• Krijg je een zeer aantrekkelijke ploegentoeslag bovenop je salaris. Ochtend- en middagdienst een toeslag van 115%, nachtdienst een toeslag van 130%;
• Bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op;
• Bij goed functioneren is er kans op een contract bij het bedrijf.

Over het bedrijf

Mobacc B.V. is een van de grotere aerosolbedrijven in Nederland. De meest belangrijke produkten, welke voornamelijk zelf worden geproduceerd en afgevuld in
spuitbussen, zijn verf, smeermiddelen, onderhouds- producten, coatings en lijm.

Functie eisen

De fabriek is op zoek naar productiemedewerkers die de drive hebben om hard te werken. Hierbij krijg je de nodige begeleiding om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Je vindt het niet vervelend om fysiek werk te doen waarbij je af en toe zware dozen tilt of langdurig staat. Hier voeg je aan toe:

- Gezonde dosis werklust
- Bereid om in drie ploegen te werken
- Flexibel inzetbaar

Ben jij die betrouwbare productiemedewerker die van hard werken houdt? Laat het ons zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via