Klantenservice medewerker PostNL eindejaars project

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan waarmee je het jaar kunt afsluiten en sta jij graag klaar voor anderen? Dan zoeken wij jou!

Voor een groot facilitair klantcontactcenter, PostNL, zijn wij op zoek naar klantenservice medewerkers in Leeuwarden. Ben jij enthousiast en zie jij drukte juist als een uitdaging? Voor de eindejaars drukte van PostNL zijn wij op zoek naar medewerkers die de eerste telefoontjes opvangen.
Kom je er niet uit? Dan kun je de klant doorschakelen naar een collega.

Je gaat voor dit project een training volgen van 2,5 dag, waarin je met de systemen leert werken. Daarnaast zal tijdens deze dagen aan bod komen hoe je het beste om kunt gaan met bepaalde situaties en welke adviezen je het beste kunt geven.

Je komt te werken in een divers, flexibel en sfeervol bedrijf waar de mens centraal staat. Binnen dit bedrijf krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen en ontplooien doormiddel van training en coaching. Het betreft een functie voor minimaal 16 uur en maximaal 36 uur.

Denk jij in oplossingen in plaats van problemen, ben je klantgericht en communicatief vaardig? Solliciteer dan direct op deze vacature!

Wat wij jou bieden
Het salaris voor deze functie betreft €9,44 per uur. Ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen. Je OV-kosten zullen door de opdrachtgever worden vergoed.

Functie eisen

- Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht;
- Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal, zowel in woord en schrift;
- Je beschikt over communicatieve- en computervaardigheden;
- Je bent tussen de 16 en 36 uur per week beschikbaar;
- Je bent woonachtig in de regio van Leeuwarden.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via