Onderhoudsmonteur / Werkvoorbereider

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 16
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Ben jij die ervaren onderhoudsmonteur en heb je affiniteit om door te groeien naar werkvoorbereider? Sta jij stevig in je schoenen en heb jij administratief goede skills? Dan hebben wij een leuke functie voor jou!

Als onderhoudsmonteur / werkvoorbereider ben jij dé verantwoordelijke voor het verhelpen van de eerste lijn E&I en WTB-storingen en reparatie werkzaamheden in de productie. Jij zoekt de storingen op en verhelpt ze. Ook ga jij na of de producten in de juiste technische staat verkeren. Daarnaast tref je voorbereidingen voor het eerste lijns-onderhoud en beheer je het mechanische onderhoudsplan. Aan de hand van het onderhoudsplan stel je de aard en omvang van de uit te voeren technische werkzaamheden vast. Ook stel je werkorders op in overleg met de productie.

Als onderhoudsmonteur weet jij als geen ander hoe je constructiewerk moet aanpassen door middel van metaal draaien, lassen, boren en buigen. En dit alles doe je aan de hand van een tekening. Het begeleiden van contractors op de werkvloer en administratieve taken zijn voor jou ook geen probleem.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige fulltime functie, waar je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Bij goed bevallen heb je kans op een vast contract bij de opdrachtgever. Het salaris is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een marktleider in Europa op het gebied van industriële wassen, lijmen en dispersies. Zij leveren wereldwijd aan klanten in diverse branches: van de foodindustrie, automotive industrie tot aan de cosmetica industrie.

Functie eisen

Ben jij de (ervaren) onderhoudsmonteur met relevante werkervaring binnen een productieomgeving en zie jij jezelf wel doorgroeien naar werkvoorbereider? Ben jij kritisch ingesteld, kom jij met verbetervoorstellen en kun jij zelfstandig projecten ontwikkelen en uitvoeren? En sluiten de volgende punten ook aan op jouw profiel:

- Afgeronde MBO 3 / 4 opleiding Monteur werktuigbouw;
- Recente kennis E&I;
- Communicatief vaardig, proactieve- en klantgerichte houding;
- Ruime kennis van het MS Office pakket;
- Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via