Cleaner

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Ben jij industrieel reiniger of wil je graag opgeleid worden voor deze functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als industrieel reiniger heb je veel afwisseling. Je kunt worden ingezet op veel locaties door heel Nederland. Verder is het werken als cleaner seizoensgebonden, de drukste periode zal zijn tussen maart en november. In de overige periode ben je bereid om andere werkzaamheden op te pakken. Je werkt met name in en om fabrieken, opslagruimtes en terreinen en je werkzaamheden bestaan onder andere uit afspuiten (hoge druk), vegen, stofzuigen, schrobben, spoelen en droogtrekken. Ook ga je zelf flensverbindingen (de)monteren. Na de werkzaamheden laat je de werkplek schoon achter en wordt het materieel schoon en veilig afgevoerd en opgeslagen.

Je werkt in een hecht team onder leiding en toezicht van een collega, die jou opdrachten en aanwijzingen geeft. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk volgens de werkinstructies en bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid. Het is erg belangrijk dat je onder alle omstandigheden rekening houdt met richtlijnen, procedures en veiligheidsvoorschriften.

Waar ga je werken?
Het bedrijf waar je gaat werken is Reym, een grote en vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Ook hebben zij een ruime ervaring in veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Samen met gespecialiseerde zusterbedrijven, nemen zij voor steeds meer organisaties zelfs de totale milieudienstverlening uit handen.

Voordat je aan de slag kunt, word je medisch gekeurd. De uitkomst van deze keuring bepaalt of je kan starten met het opleidingstraject. De opleidingen en/of certificaten die voor deze baan nodig hebt zijn: H2S, flensmonteur, adembescherming B en hogedruk reiniger. Heb jij nog niet alle verplichte opleidingen? Dan krijg je deze vóór aanvang van de werkzaamheden.

Over het bedrijf

Een grote, vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van industriele reiniging.

Functie eisen

> je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
> het hebben van een rijbewijs B en eigen vervoer is een must
> enige ervaring is een pre, bijvoorbeeld binnen de industriële reiniging en/of een technische omgeving
> je bent flexibel inzetbaar en bereid om over ver te gaan
> je bent in staat om fysiek werk te verrichten

Arbeidsvoorwaarden:
Wij willen ons erg graag voor langere tijd aan jou binden; denk dus in jaren en niet in maanden. Je wordt ingedeeld in de CAO Goederenvervoer, functiegroep C. Je salaris als aankomend cleaner is € 11,09 en krijgt er elk jaar een trede bij (ervaren cleaners in overleg). Tot de standplaats heb je recht op kilometervergoeding en vanaf de standplaats krijg je de reisuren betaald.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via