Flexibele bijbaan in een klantenservice (16 uur per week)

 • Aantal uren per week 16 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
 • Dienstverband Uitzendbasis
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor deze bijbaan hoef je niet perse vroeg op te staan, ver te reizen of in het weekend te werken. Oh, en lange avonden doorhalen doe je maar in de kroeg want om 20.00 uur sluiten de deuren. Werken als parttime klantenservice medewerker doe je van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur. Jij deelt flexibel je eigen uren in, zo kan jij lekker bijverdienen naast je studie of andere drukke bezigheden. En hadden we al gezegd dat thuis werken tot de mogelijkheden hoort. 

Dit ga je doen
Jij gaat service verlenen aan mensen die 'Toon' de slimme thermosstaat gebruiken. Vragen die je kunt verwachten gaan over bestelling, levering, werking, installatie, storingen, onderhoudsafspraken en overnames van huurcontracten. Kortom, een diversiteit aan vragen en dus lekker veel afwisseling in je werk.

Waarom een baan als klantenservicemedewerker?
Het grote voordeel van een bijbaan als klantenservice medewerker is dat het flexibel is. Het is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie, opgroeiende kinderen of tijdrovende hobby’s. De verdiensten zijn marktconform en er worden reiskosten uitbetaald. De werklocatie is makkelijk bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Ja, je kunt ook gratis parkeren. Ook zijn de weekenden helemaal voor jezelf, want de openingstijden zijn van ma t/m vrij van 8:00 – 20:00 uur. Als klantenservice medewerker heb je doorgroeimogelijkheden naar coach, trainer, floormanager of teammanager.

Je kunt gewoon vanuit huis werken
Zodra je bent ingewerkt behoort thuis werken tot de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat één dag werken op kantoor verplicht is.

Talent Lab
Laat jouw talent stralen! Regelmatig komen er eenmalige klussen of tijdelijke projecten voorbij in het talent lab. Je kunt hierbij denken aan een klus als fotograaf of deelnemers voor een open dag.

Over het bedrijf

Dit bedrijf kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Zij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen ze voor tevreden klanten. De opdrachtgever Eneco (De Nieuwe Wereld is hier onderdeel van) is een duurzame energieleverancier. Ze willen energie ook in de toekomst voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon houden. Alle Eneco klanten krijgen daarom 100% groene stroom, tegen dezelfde prijs als gewone stroom. Ze willen zo samen met jou inzetten op verduurzaming. Er is een informele sfeer op de klantenservice afdeling van Eneco. Samen met je collega’s maak je het verschil voor klanten en zorg je voor een gezellige werkdag. 

Wat wij bieden

 • Bruto uurloon van € 9,48 (Jonger dan 21 jaar, dan gelden jeugdschalen)
 • Naast je salaris bouw je vakantiegeld en verlofuren op
 • Op basis van 40 uur heb jij 25 vakantiedagen
 • Na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen
 • Reiskostenvergoeding. Openbaar vervoer is volledige vergoeding en auto is maximaal € 6,15 per dag
 • Een baan voor langere tijd

Functie eisen

Omdat je veel in contact bent met klanten vind je het een uitdaging om elke klant zo goed mogelijk te helpen. Elke vraag zoek jij tot op de bodem uit en daarbij zet jij je communicatieve vaardigheden in. Voor jou geen probleem want je bent empathisch en je kunt goed luisteren zodat je hoofd van bijzaken moeiteloos kunt onderscheiden.

Daar voeg jij aan toe:

 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar (meer mag hoor)
 • Je kunt minimaal twee avonden per week werken tot 20.00 uur

Zin in deze parttime baan als klantenservice medewerker? Laat het ons weten door te solliciteren. Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Bel dan met Emilie bereikbaar op: 050 - 313 9003.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via