Verpakkingsoperator

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 15 en € 21
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voel jij je geroepen als het gaat om de bediening van machines en het verhelpen van kleine storingen? Lees dan snel deze vacature!

Voor onze opdrachtgever in Scharsterbrug die gespecialiseerd is in de zuivelindustrie, zijn wij opzoek naar een Verpakkingsoperator. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bedienen van machines en installaties en het schoonhouden van de werkomgeving. Daarnaast ga je kleine storingen verhelpen en ben je verantwoordelijk voor het signaleren van grote storingen. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimalisatie van het verpakkingsproces.

Spreken deze werkzaamheden jou aan en ben jij flexibel, zelfstandig en bereid om in de 5 ploegendienst te werken? Dan is deze functie wat voor jou!

Wat bieden wij jou
Een afwisselende functie met verantwoordelijkheden binnen een ambitieus en internationaal bedrijf waar jij jezelf kunt ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Zuivel CAO. De functie betreft werk voor in de 5-ploegendienst.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever produceert melkpoeders van verse koemelk als ingrediënt voor kindervoeding, voor consumenten om lekker melk uit een glas te drinken, én als ingrediënt voor levensmiddelen zoals chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
- Je bent communicatief vaardig
- Je bent bereid om in de 5 ploegendienst te werken
- Je hebt MBO 4 werk- en denkniveau

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via