Montagemedewerker regio Hoogeveen (dagdienst, langere tijd)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Je gaat elke dag op pad naar de leukste projecten in Nederland. Tijdens projecten groot tot klein, worden renovaties doorgevoerd. Ook nieuwbouwprojecten zijn niet vreemd. Grote hallen worden bijvoorbeeld ontworpen en van de grond af aan opgebouwd.

Wat ga je doen? Je gaat je bezig houden met het monteren van wand- en dakbeplating. Dit doe je middels hoogwerkers, je mag dus géén hoogtevrees hebben. Ervaring is niet benodigd, wél dien je leergierig te zijn. Je hoeft geen zware onderdelen te tillen, dit wordt door machines gedaan. Maar je bent wel de hele dag bezig, dus je moet wel fit genoeg zijn om de werkzaamheden uit te voeren.

Het aanbod:
Het is een baan voor langere tijd met kans op een vast contract. Het bedrijf groeit enorm, dus er zijn volop doorgroeimogelijkheden. Je gaat fulltime werken, 40 uur per week. Het bruto uurloon is €11,50 (als je ouder bent dan 21 jaar) en je werkt overdag (dagdienst).

Ben jij een echt buiten mens? Werk jij graag buiten en werk je graag met je handen? Dan is dit de perfecte vacature voor jou. Reageer dan snel!

Functie eisen

- Je wilt graag buiten werken;
- Je bent een echte aanpakker en betrouwbaar;
- Je hebt geen hoogtevrees;
- Je bent leergierig;
- Rijbewijs is een pre;
- Je bent handig en kunt bijvoorbeeld met een boormachine overweg.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via