Commercieel Online Marketing Medewerker

  • Aantal uren per week 36 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

De deuren van een nieuw bedrijf gaan over een maand open. Het bedrijf wil graag meer animo hiervoor genereren. Bij wie kunnen ze terecht en hoe moeten zij dit aanpakken?
Jij bent hiervoor de aangewezen persoon. Door jouw opgedane werkervaring zie jij kansen in de markt waar je bedrijven voor kan benaderen op gebied van adverteren.

Het beeld van vroeger gaat niet verloren. Op de bank, op een terras of als een detective, dan wel met twee gaten in het papier, zaten velen met de neus achter de krant.
Door de jaren heen is er een hoop veranderd en verandert er tot op heden nog steeds veel. We zitten in en gaan nog meer naar de digitalisering.
Dit gegeven merkt ook een groot aantoongevend bedrijf in het Noorden van Nederland. Dagelijks bekijken hun huidige abonnees al het nieuws via verschillende kanalen. Krant wordt open gevouwen, app en website geopend en via verschillende kanalen kom je niet om het nieuws of advertenties heen.

In een binnendienstfunctie ben jij er voor de ondernemer. Jij bent dagelijks bezig met acquisitie in warme en koude vormen. Nadat jij je pitch in het begin van een gesprek hebt gedaan kom je in de volgende fase: het adviseren van de desbetreffende prospect.
Vanuit het bedrijf kan je een compleet pakket aanbieden wat aansluit bij de klant. Dit bestaat uit Display- en video advertising, Google Ads en Online branded content en het adverteren in een dag- of weekblad. Je levert na goed luisteren naar verkoopsignalen een goed maatkwerkpakket af.

Doordat jij al bekend met Online Marketing kan je in jouw verkoopgesprekken hier het voordeel van nemen en kan je de klant triggeren om gebruik van jullie diensten te maken.
Om je in het werk te ondersteunen kom je te werken in een professioneel team waarin je je dagelijks kan ontwikkelen. Zo krijg je ook de ondersteuning van een advertentiesysteem om prospects te benaderen. Met jouw ervaring weet jij op jouw beurt collega's mee te nemen in de wereld van Online Marketing om zo met elkaar de mooiste resultaten neer te zetten.

Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag in dagdienst. Het bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Deze wordt bepaald aan de hand van de CAO Uitgeverijbedrijf.

Reageer als je goed aanlsuit bij gevraagd profiel door te klikken op de sollicitatiebutton of stuur jouw sollicitatie met goed onderbouwde motivatie naar leeuwarden@mf.nl

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Commercie / marketing
- Je hebt goede kennis en ervaring in online marketing
- Je bent bekend met cross selling en aftersales
- Je bent sociaal ingesteld
- Je bent een echte teamspeler waar een ieder energie van krijgt

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via