TIG Lasser

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Standplaats Gorredijk

Over de functie

Als Lasser stel je producten samen door gebruik te maken van onder andere lasautomaten. Klinkt je dit als muziek in de oren en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Voor onze opdrachtgever in Gorredijk zijn wij op zoek naar een TIG Lasser. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het hanteren en gebruiken van handgereedschap en meetgereedschap, maar ook uit bijvoorbeeld het lezen van tekeningen en controleren van kwaliteit en uiterlijk. Daarnaast zul je kleine storingen aan apparatuur gaan opheffen.

Vind jij het niet erg om zelfstandig te werk te gaan, heb je ambities en spreekt het jou aan om te werken in een stabiel, succesvol en internationaal bedrijf? Reageer dan op deze vacature en wie weet vervul jij binnenkort deze functie!

Wat bieden wij jou?
Het betreft een dynamische functie met een salaris en pensioen conform de CAO Metalektro. Binnen dit bedrijf zijn zowel opleidings- als ontwikkelingsmogelijkheden en kom je te werken op een prettige werkplek met gezellige collegiale werksfeer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is één van de grootste en belangrijkste producenten en leveranciers in Europa van roestvrijstalen warmwater boilers, tanks en containers. De productie van deze tanks is voor onder andere bekende leveranciers van verwarmingsproducten zoals Bosch en worden wereldwijd verkocht. Bij dit bedrijf staat de duurzaamheid van systemen steeds meer centraal door de productie van RVS boilers.

Functie eisen

- Je bent in het bezig van een TIG lascertificaat niveau 2;
- Je hebt kennis van veiligheids-, ISO-, kwaliteits-, arbo- en milieuvoorschriften;
- Je bent een zelfstandige werker;
- Je bent flexibel gesteld.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via