Intercedent locatie Hoogezand

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 1830 en € 3125
 • Dienstverband Vast
 • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Opgeven is voor jou geen optie. Als jij iets wilt, dan ga je er vol voor. Je zet alles op alles om voor jouw kandidaat dé droombaan te vinden en voor jouw klant dé perfecte kandidaat. Het zoeken van de geschikte kandidaten doe je zowel online als offline en je bent ook zeker niet bang om je eigen netwerk hiervoor in te zetten. Lijkt dit jouw droombaan? Lees dan snel verder.

Als intercedent bij MF Uitzendbureau in Hoogezand heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Je schakelt regelmatig tussen je rol als recruiter, werkgever en relatiebeheerder. De nadruk ligt in deze functie op het recruiten en het pro-actief benaderen van geschikte kandidaten voor onze klanten en prospects. Vanuit de verschillende rollen en de discipline om te groeien zijn dit je belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Werven van kandidaten via verschillende (online) kanalen, zoals jobboards en social media en via wervingscampagnes die je zelf bedenkt en uitvoert.
 • Voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten om ze zo goed te leren kennen, zodat je de juiste kandidaat weet te vinden voor de vacature óf de juiste opdrachtgever voor de kandidaat.
 • Begeleiden van uitzendkrachten, onder andere door het voeren van functionerings- en scholingsgesprekken.
 • Onderhouden van contacten met bestaande opdrachtgevers, zowel telefonisch als persoonlijk. Je bent oprecht betrokken en geïnteresseerd, begrijpt wat ze bezighoudt en weet wat ze van ons verwachten. Je bezoekt je klanten voor nadere kennismaking, evaluatiegesprekken en werkplekbezoeken.
 • Binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten. Je bent gedreven om resultaten te behalen dus zie jij een kans in de markt dan benut jij deze. Je vertegenwoordigt MF en maakt dat opdrachtgevers graag zaken met MF willen doen.
 • Zorgen voor een correcte administratieve afhandeling. Opstellen arbeidscontracten, bijhouden personele gegevens en verlonen van gewerkte uren.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werkt gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

We bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een collectieve pensioenregeling, winstuitkering en veel gezellige collega’s. Om deze klus te klaren willen we graag dat je fulltime (40 uur) bij ons komt werken.
Daarnaast bieden we je:

 • een salaris tussen de € 1830,- en € 3.125,- afhankelijk van jouw ervaring
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • een goede pensioenregeling
 • een intern trainingsprogramma bij de start
 • een actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Jij bent net zo veelzijdig als de functie van intercedent zelf: creatief, resultaatgericht, overtuigend, flexibel, stressbestendig en een echte doorzetter. Hier voeg je aan toe:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld: recruiter, consultant of accountmanager is geen harde eis, wel mooi meegenomen.

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom je bij MF Uitzendbureau het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste bij ons. Ben jij die intercedent? Laat het ons zien en solliciteer direct! Je mag je sollicitatie richten aan Marloes Harkema en versturen naar: personeelkwaliteit@mfgroep.nl.

Heb je toch nog inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Margriet Veldman via telefoonnummer 050 - 5991490.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via