Startersfunctie salarisadministrateur Flexbranche

 • Aantal uren per week 40 uur
 • Salarisindicatie Tussen € 1716 en € 2640
 • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
 • Standplaats Groningen

Over de functie

Als startende salarisadministrateur verloon jij wekelijks circa 3.500 uitzend- en payrollkrachten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw baan een sleur is, want met ruim 50 verschillende cao's die jij bedient is er altijd een uitdaging. Omarm jij wekelijkse deadlines, droom je van Excel en word je enthousiast van verandering? Dan is dit jouw nieuwe baan.

Werken op de loonadministratie bij MF Groep is het tegenovergestelde van sleur. Om de wekelijkse deadlines de baas te zijn werk je  altijd in hoog tempo. De verschillende partijen als uitzendkrachten, klanten en collega’s hebben altijd wel iets te vragen. De uren die je aan het begin van de week hebt ingeboekt, blijken toch niet te kloppen met de daadwerkelijk gewerkte uren, een uitzendkracht wil graag vakantiedagen opnemen, of klanten willen meer weten over onze payrolldienstverlening. Dan denk je dat je het wel gehad hebt met al die vragen. Niets is minder waar. Omdat uitzendkrachten werken volgens de inlenersbeloning bedien jij minstens 50 cao’s. Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal uit je hoofd te kennen, Google is hierin je beste vriend. Het gaat erom dat jij de basis kent en snapt hoe je snel iets kunt vinden in een cao. Als salarisadministrateur heb je een signalerende en adviserende rol naar de MF vestigingen en externe relaties. Je zorgt ervoor dat diverse cao’s, procedures, ABU-regels en kwaliteitssystemen worden gewaarborgd. Dit doe jij natuurlijk niet alleen. Samen met 3 collega’s zorg je er wekelijks voor dat circa 3.500 uitzend- en payrollkrachten op tijd salaris ontvangen.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste regionale intermediairs van Noord-Nederland. Wij geloven in de kracht van lokaal, echtheid en vertrouwen. Bij MF Uitzendbureau kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze cultuur is te omschrijven als informeel, nuchter en persoonlijk. Dankzij onze platte organisatie is de sfeer collegiaal en familiair. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd voor je open. Wij bieden een open werkomgeving, waar je prettig samenwerkt met collega’s, met plezier naar je werkt gaat en samen zorgt voor tevreden klanten en kandidaten.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een collectieve pensioen- en ziektekostenverzekering, winstuitkering en veel gezellige collega’s. Bij MF Groep kun je rekenen op een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling.
Daar voegen we aan toe:

 • Een passend salaris (tot maximaal € 2.640,- bruto per maand) afhankelijk van je werkervaring
 • Winstuitkering/bonusregeling
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd of in salaris)
 • pensioenregeling
 • reiskostenvergoeding
 • een zeer actieve personeelsvereniging

Functie eisen

Eerlijk is eerlijk, bij ons kun je echt lekker jezelf zijn. De administratie zo tof maken als jijzelf wilt. Heb je een goed idee om een proces te verbeteren dan juichen wij dat alleen maar toe. Het is een functie waarbij je de kans krijgt om te laten zien of je wilt doorgroeien naar een ervaren loonadministrateur. Om de wekelijkse deadlines te halen is het belangrijk dat jij fulltime bij ons kunt werken.
En verder heb jij:

 • een afgeronde MBO opleiding richting administratie
 • uitstekende, maar ook écht uitstekende kennis van Excel

Tijd om te ondernemen!
Met een ondernemende houding kom bij MF Groep het verst. Mensen die kansen signaleren en deze verzilveren, passen dan ook het beste ons. Ben jij die salarisadministrateur? Laat het ons zien en solliciteer direct!

Je mag je sollicitatie richten aan Korrie Ruiter en versturen naar: personeelkwaliteit@mfgroep.nl

Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Korrie Ruiter via 050 – 599 1492

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via