Parttime schoonmaakmedewerker

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 11
  • Dienstverband Oproepbasis
  • Standplaats Assen

Over de functie

Dankzij jouw kwaliteiten als parttime schoonmaakmedewerker zien locaties als kantoorpanden, sporthallen, buurthuizen en sanitaire voorzieningen in Assen er weer tip top uit. Als schoonmaakmedewerker profiteer jij van een hele hoop vrijheid. Je werkt op oproepbasis, dit houdt in dat je elke week een ander rooster hebt. Zo werk je de ene week 10 uren en de week erop misschien wel 24 uren. Heb je voorkeur voor een locatie dan doen we ons uiterste best om hier rekening mee te houden. Werken met een afwisselend schema betekent dat we goed kunnen bouwen op je flexibiliteit. De locaties waar jij gaat werken zijn allemaal in Assen.

Als parttime schoonmaakmedewerker werk jij afwisselend op verschillende locaties. Dit maakt je werk elke keer anders. Omdat de werkzaamheden zich afwisselen heb jij iedere week andere uren. Je kunt minimaal rekenen op 5 uur en maximaal 24 uur aan schoonmaakwerk. Daar voegen we aan toe:

- Een bruto salaris van € 10,94 per uur (21 jaar of ouder)
- Parttime baan in Assen
- Zelf bepalen wanneer je kunt werken
- Veel vrijheid

Functie eisen

Vanzelfsprekend weet jij wel om te gaan met een bezem en een stofzuiger. Om iedere keer de boel op orde te krijgen werk je stevig door. Daarbij heb je oog voor detail, er kan natuurlijk ook wel eens iets vies zijn wat niet op je lijstje staat. Dat is voor jou geen probleem, ook dat los jij op. En verder:

- Woon je in de buurt van Assen
- Beheers je de Nederlandse taal goed
- Kun je goed werken volgens een flexibel rooster

Zin in deze baan? Reageer via de sollicitatiebutton en we regelen de rest. Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Bel dan met Kim, bereikbaar op 0592 - 318 333.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via