IJzerwerker

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 15
  • Standplaats Warten

Over de functie

Als het ochtenddauw langzaam optrekt aan de vaart starten jouw werkzaamheden bij een mooi vooruitstrevend internationaal bedrijf. Onder de rook van Leeuwarden ligt het mooi gelegen Warten waar Bijlsma zich heeft gevestigd om hard te werken aan de bouw van kenmerkende schepen.
Denk bijvoorbeeld aan de afgelopen periode waar zij voor Rijkswaterstaat drie multi-inzetbare schepen hebben gerealiseerd. De schepen zullen worden ingezet voor diverse functies zoals patrouilleren, vaarwegmarkering, meten en visserijonderzoek.
Momenteel houdt Bijlsma Wartena zich bezig met het maken van een schip welke ingezet wordt bij de werkzaamheden aan de Afsluitdijk. Mooie projecten welke goede werknemers nodig heeft. Hiervoor kloppen wij aan bij jou.

Werkzaamheden
Jij hebt als IJzerwerk een goede affiniteit met de botenwereld. Wij zoeken diegenen die weten waar ze aan bouwen. Hierbij ben jij in het bezit van de geldige lascertificaten 136 en 138 en heb je ervaring in de scheepsbouw,
Als ijzerwerker verricht je alle voorkomende werkzaamheden op onze projecten. Dit is mogelijk in de sectiebouw / aanbouw als bij reparatiewerkzaamheden.

Het werk is in dagdienst van maandag tot en vrijdag. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd waar volgens de CAO Klein Metaal mee wordt gewerkt.

Over het bedrijf
Bijlsma Wartena is de gedreven specialist in scheepsbouw. Dit familiebedrijf kenmerkt zich door haar innovatie, kwaliteit en vakmanschap. Een dynamische organisatie waarbij samenwerking en korte communicatielijnen centraal staan. Er hangt een ontspannen sfeer met een ons kent ons cultuur waarbij een ieder goed weet welke werkzaamheden hij of zij verricht.
Als specialist op dit gebied handhaven zij het gehele proces van A tot en met Z. Van aanschrijven betreft opdracht bij de relatie tot de te waterlating van het kwalitatief gewenste product.

Reageren
Stuur jouw CV + motivatie naar leeuwarden@mf.nl of loop binnen aan het Zuiderplein 35 te Leeuwarden. Wij leren jou graag kennen onder het genot van een kop koffie.

Functie eisen

Jouw profiel
- Jij kan technische tekeningen lezen
- Jij kan platen en profielen bewerken
- Jij verricht het branden/hechten en slijpwerkzaamheden van plaatmateriaal
- Jij bent in het bezit van een MBO-niveau 2/3 of 4 richting metaal/scheepsbouwkunde of werktuigbouw
- Jij hebt ervaring in de scheepsbouw

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via