Productiemedewerker

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 14
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor verschillende bedrijven in Groningen en omgeving zijn wij op zoek naar parttime of fulltime productiemedewerkers.

We hebben verschillende opdrachten waarbij je moet denken aan het inpakken en/of stapelen van producten, het stickeren en/of labelen van producten of het bedienen en onderhouden van machines. Vind je het leuk om de handen uit de mouwen te steken? Lees dan hieronder verder.

Je komt te werken in een productie en logistieke omgeving waarbij je samen met je collega’s een bijdrage gaat leveren bij het productieproces. Wil jij werkervaring op doen in de productie of logistiek? Houd je van samenwerken? Stuur dan je CV naar groningen@mf.nl of bel naar 050-3139003

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn verschillende bedrijven in Groningen en omgeving. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het productieproces zo goed- en snel mogelijk verloopt. Omdat onze opdrachtgevers werken in verschillende branches werk je ook met verschillende producten. Dit is dan ook heel divers van drukwerk tot kozijnen.

Functie eisen

- Jij bent flexibel inzetbaar
- Je houdt van samenwerken
- Jij bent een echte aanpakker en gemotiveerd om aan de slag te gaan
- Jij bent bereid om op oproepbasis te werken

Meer informatie? Of wil je direct beginnen? Neem dan gerust contact op met Lisa Busscher (intercedent) om de mogelijkheden te bespreken! Samen met jou kijken wij wat het beste bij je past. Ook zijn wij bereid te investeren in jouw loopbaan door je aanvullende opleidingen aan te bieden.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via