Assemblagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Het assembleren en inbouwen van een printplaat is een secure taak. De componenten moeten precies op de juiste plek gemonteerd worden op de printplaat. Daarnaast is het een hele klus om de juiste componenten te vinden. Ze zijn vaak heel klein en verschillen nauwelijks van elkaar. Wanneer je een printplaat inbouwt in een apparaat, moet deze precies goed gemonteerd worden, zodat het product optimaal werkt. De veiligheidseisen zijn hoog, jij houdt je hier volledig aan. Kortom, nauwkeurigheid en precisie gevraagd! Wordt jij enthousiast wanneer je dit leest? Lees dan gauw verder!

Als assemblagemedewerker bij Variass kun je op twee verschillende afdelingen ingezet worden. Jouw kwaliteiten kunnen worden benut als afbouwer of als soldeerder.
Als afbouwer ben je verantwoordelijk voor het inbouwen van de printplaten in verschillende producten. Je zal bijvoorbeeld, aan de hand van een tekening, navigatiesystemen in elkaar zetten.
Aan de andere kant van de productiehal worden printplaten met de hand in elkaar gesoldeerd. Wanneer jij uitblinkt in het solderen, worden jouw kwaliteiten op deze afdeling benut.

Over het bedrijf

Variass is een system supplier, gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit vier onderdelen die allemaal hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische en industriële markt, daarnaast is Variass ook actief voor defensie en security. Er wordt voor deze markten een groot scala aan producten ontworpen en geproduceerd. Bij Variass Electronics in Veendam ligt de zwaarte op het produceren van printplaten. Deze worden over de hele wereld gebruikt en ingebouwd en apparatuur. Daarnaast worden bij Variass Electronics in Veendam ook enkele apparaten geproduceerd.

De sfeer bij Variass kenmerkt zich als rustig, nuchter en no nonsense. Je werkt in een hecht team, waarvan meerdere medewerkers al lange tijd werkzaam zijn bij het bedrijf. Er is zelfs een wall of fame, waar de langst werkende medewerkers in de spotlight worden gezet.

Functie eisen

- Precies en secuur werken is jouw tweede natuur;
- Je hebt enige kennis van elektrotechniek en/of mechatronica opgedaan tijdens een opleiding of eerder werkervaring;
- Wanneer je ervaring hebt met solderen van fijne materialen is dat mooi meegenomen;
- Je kan uit de voeten met een technische tekening.

Wat bieden wij?
- Een startsalaris van €12,13 bruto per uur;
- Het is mogelijk 24 tot 40 uur per week te werken;
- Je werkt in dagdienst, van 7:30 uur tot 17:00 uur, wanneer de drukte het toelaat ben je op vrijdag eerder vrij;
- Je bouwt 24 vakantiedagen op per jaar wanneer je full time werkt en er is een mogelijkheid tot het opbouwen van tijd voor tijd;
- Werk voor een lange periode. Met de mogelijkheid tot een contract bij de opdrachtgever, wanneer het van beide kanten goed bevalt.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via