Kozijnenmonteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn wij opzoek naar een ervaren kozijnenmonteur. In deze functie ben je een echte specialist in het vak en een echte aanpakker.

Binnen de functie werk je voornamelijk samen met een collega maar ben jij wel verantwoordelijk voor het uitvoeren van renovatie en nieuwbouwprojecten. Hierbij moet je denken aan het inmeten, slopen en verwijderen van oude kozijnen. Als het oude kozijn verwijderd is begin je met het afmeten, zagen en vastschroeven van de nieuwe kozijnen. Vervolgens werk je deze op een kundige manier af. Binnen deze functie moet je zelfstandig en in teamverband kunnen werken en heb je technisch inzicht.

Over het bedrijf

Het bedrijf heeft een jarenlange ervaring in de branche en is een echte specialist in het vak. Je komt te werken in Groningen maar het bedrijf levert door heel Nederland. Het betreft een fulltime functie voor een langere periode.

Functie eisen

- Je bent fulltime beschikbaar voor een langere periode
- Je hebt ervaring als kozijnenmonteur of iets vergelijkbaars
- Je hebt affiniteit met de bouw
- Technisch inzicht
- Je bent flexibel ingesteld
- Je kunt goed samenwerken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via