Werkvoorbereider Bouw

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats harlingen

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de regio Harlingen zijn we opzoek naar topper die aan de slag wil als Werkvoorbereider. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Als Werkvoorbereider werk je aan diverse grote en kleine projecten. Je fungeert als rechterhand van de projectleider. Als werkvoorbereider bewaak je de voortgang, je verzamelt projectgegevens van externe partijen en je signaleert afwijkingen in de planning. Je voert ook een controle uit op de uitgewerkte tekeningen die je ontvangt van externe tekenbureaus. Je controleert vooral op de uitwerking, inhoud en de compleetheid van de tekening.

Verder bezoek je ook klanten en/of onderaannemers die bij de start van de projecten. Tussentijds en aan het einde van het project voor je engineerings- en evaluatiegesprekken met desbetreffende partijen. Op de werkvloer voel je heel goed aan wat er nodig is en wat de behoefte is achter de klantvraag. De communicatie stem je af met de persoon met wie je contact bent en je zorgt dat de afstemming helder en transparant is. In een dynamische omgeving weet jij de rust te bewaren en de projecten goed en accuraat voor te bereiden.Functie eisen

- Je hebt minimaal MBO 4 opleiding richting Bouwkunde
- Je kunt zelfstandig werken
- Je bent een echte teamspeler
- Je kunt goed schakelen op verschillende niveaus
- Je beheerst de engelse taal in woordt en geschirft
- Je hebt kennis en ervaring met Lean en BIM
- Je bent communicatief vaardig
- Je bewaard de rust in drukke periodes
- Je kunt onder tijdsdruk presteren
- Je bent fulltime beschikbaar

Op zoek naar deze interessante functie? Stuur dan je cv naar ons toe of bel ons voor meer informatie!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via