Laborant

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 15
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Als R&D Laborant bij Dunlop Conveyor Belting ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling en optimalisatie van de rubber voor de transportbanden. Je bent werkzaam vanuit het industriële laboratorium voor de ontwikkeling en verwerking van rubber. Je werkt mee aan het optimaliseren van productietechnieken, je voert diverse tests uit op de compounds en je denkt mee bij het zoeken naar nieuwe oplossingen. Daarnaast ben je af en toe betrokken bij het begeleiden van productinstructies of productiemethoden in de fabriek. Tot slot is het belangrijk om de informatie goed te documenteren. Denk hierbij aan de opgedane kennis en ervaring.

Wat bieden wij jou:
Wij bieden jou een uitdagende baan bij een internationaal bedrijf. Het betreft een fulltime functie voor in de dagdienst. Je wordt ingeschaald volgens de cao van Kunststof – en rubberindustrie. Tot slot kun je rekenen op goede begeleiding en steun vanuit het R&D team

Over het bedrijf

Dunlop houdt zich bezig met de ontwikkeling, fabricage en verkoop van rubber transportbanden, voeringen van brandslangen en aanverwante producten. De producten worden grotendeels geëxporteerd naar afnemers in Europa en in toenemende mate ook daarbuiten. Het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in verschillende landen.

Functie eisen

- je hebt een afgeronde (technische) MBO niveau 4 opleiding
- je hebt enige ervaring met het gebruik van (laboratorium) apparatuur en machines
- je hebt een goede beheersing van de Engelse taal

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via