Klantenservice medewerker Eneco

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Een flexibele baan waarin jij zelf kunt bepalen hoeveel uur je werkt. Zo houd je de regie over jouw baan als fulltime inbound klantenservice medewerker in Leeuwarden helemaal zelf in de hand. Ideaal als je tijd over wilt houden voor een studie, opgroeiende kinderen of een tijdrovende hobby.

Dit maakt jouw baan als fulltime inbound klantenservice medewerker zo leuk. Je gaat werken bij Eneco.
Bij Eneco staat de klant centraal en jij bent het eerste aanspreekpunt, daarom heb je een belangrijk doel: zorgen dat de klanttevredenheid optimaal is. Bij Eneco gaat het om inbound, service gerelateerde, klantcontacten met name op het gebied van facturen en betalingen. Het klantcontact gaat via de volgende kanalen:
• Telefoon
• E-mail
• Brief
Jij beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden, waardoor je in staat bent om de juiste oplossing te vinden. Verder beschik jij over de juiste gespreksvaardigheden om zo leiding in het gesprek te houden en om door middel van luisteren, samenvatten en doorvragen te komen tot de essentie van de klantvraag. Verder zie jij een goed gesprek met een tevreden klant als een uitstekend platform voor net dat beetje extra service-sales, het gaat hierbij dan voornamelijk om het verkopen van ketelcomfort.

Bijzondere uitdaging
De reuring binnen de organisatie maakt de vacature fulltime inbound klantenservice medewerker juist leuk. De Nederlandse Loterij is een nieuw project binnen de organisatie en daarom is er ruimte voor eigen inbreng. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het een succesvol project gaat worden.

Werktijden en aantal uren
De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur. Het aantal uren dat je kunt werken is minimaal 16 en maximaal 40 uur. Door de brede openingstijden en jezelf in de regie over het aantal uren is een baan als klantenservice medewerker ideaal te combineren met andere activiteiten.

Goed om te weten
Voordat je ieder telefoongesprek de baas bent ga jij starten met een betaalde opleiding. Een fulltime opleiding van 3 weken, 5 dagen per week van 9.00 tot 16.00 uur. Tijdens de opleiding word je opgeleid tot klantenservice medewerker en leer je alle ins en outs over het werken bij Eneco. Wanneer jij de opleiding succesvol hebt afgerond ben je helemaal klaar voor alle vragen die op je af komen en weet jij de beste adviezen te geven.

Aanbod

• Bruto uurloon van € 9,44 (Jonger dan 21 jaar, dan gelden jeugdschalen)
• Naast je salaris bouw je vakantiegeld en verlofuren op
• Op basis van 40 uur heb jij 25 vakantiedagen
• Na 26 gewerkte weken ga je pensioen opbouwen
• Reiskostenvergoeding. Openbaar vervoer is volledige vergoeding en auto is maximaal € 6,15 per dag
• Een baan voor langere tijd

Functie eisen

- Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal, zowel in woord als in geschrift
- Je heb een klantvriendelijke instelling
- Je beschikt over communicatieve- en computervaardigheden
- Naast het verlenen van service heb je ook een commerciële instelling

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via