Assistent Kozijnenmonteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Onze opdrachtgever in Groningen is opzoek naar een assistent kozijnenmonteur. Samen met je collega ga je ervoor zorgen dat de kozijnen vakkundig verwijderd en geplaatst worden.

De vacature spreekt je aan als je zelfstandig en nauwkeurig kan werken, technisch inzicht hebt, klantvriendelijk bent en je graag aan de slag wilt gaan.

Binnen de rol van assistent kozijnenmonteur zal je veelal samenwerken met je collega en zijn jullie verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van renovatie/nieuwbouwprojecten. Hierbij komt het inmeten, slopen en verwijderen van oude bestaande kozijnen bij kijken. Vervolgens ga je samen met je collega de nieuwe kozijnen afmeten, zagen, vastschroeven en afwerken. Binnen deze functie moet je zelfstandig en in teamverband kunnen werken en heb je technisch inzicht.

Over het bedrijf

Het bedrijf heeft een jarenlange ervaring in de branche en is een echte specialist in het vak. Je komt te werken in Groningen maar het bedrijf levert door heel Nederland. Het betreft een fulltime functie voor een langere periode.

Functie eisen

- Je bent fulltime beschikbaar voor een langere periode
- Je hebt ervaring als kozijnenmonteur of iets vergelijkbaars
- Je hebt affiniteit met de bouw
- Technisch inzicht
- Je bent flexibel ingesteld
- Je kunt goed samenwerken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via