Medewerker Truckwash regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 10
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Scania’s, Daf’s, Volvo’s, de mooiste trucks komen voorbij om gewassen te worden door JOU! Je staat lekker in de buitenlucht of in de wasstraat om deze prachtige vrachtwagens blinkend schoon te krijgen, zodat de chauffeurs en de klanten weer helemaal happy zijn! Wordt jij enthousiast van de vacature? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
De werkzaamheden zijn enorm divers. Zo sta je de ene dag in de wasstraat trucks te wassen, waarna je de volgende dag op pad gaat met collega’s om op locatie trucks en bedrijfspanden te wassen. Jij kan genieten van het resultaat dat je door jouw inspanningen teweeg brengt. De klanten zijn dan ook zeer tevreden met jou! Je hebt contact met klanten en bent hét visitekaartje van het bedrijf.

Het aanbod:
Je werkt in een relatief klein, maar heel gezellig team. Het bruto uurloon is €10,00. Reiskostenvergoeding is €0,19 p/km. Het is een baan voor lange tijd, fulltime en dagdienst. Vrijdag is de drukste dag, dus maak je een langere werkdag.

Lijkt jou dit interessant? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

Functie-eisen:
- Je bent fulltime beschikbaar en bent bereid om af en toe over te werken;
- Je bent betrouwbaar;
- Je bent fysiek sterk;
- Je bent in bezit van rijbewijs B (BE is een pre).

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via