Automonteur regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 16
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Race naar je nieuwe baan! Ben je klaar om te starten met een nieuwe baan of sta je open voor een banenwissel? Kom dan bij ons langs voor een pitstop. We gaan graag voor je aan de slag en schakelen door naar de hoogste versnelling om voor jou de beste baan de vinden!

Als automonteur verricht je onderhoudsbeurten aan personenauto’s en ondersteunt je collega’s bij alle voorkomende werkzaamheden in de autogarage in Hoogeveen. Het is een vacature voor langere tijd met kans op een vast contract! We zoeken een ervaren automonteur waar we op kunnen bouwen, iemand met ambitie en iemand die op zoek is naar vastigheid.

Over het bedrijf

Over het bedrijf:
Het bedrijf heeft een leuke informele sfeer en er is ruimte voor eigen inbreng. Jouw skills en ervaring zijn nodig om het aanbod van onderhoudsbeurten aan te kunnen! Het is een hecht team en je staat voor je collega’s klaar en zij voor jou.

Het aanbod:
De autogarage in Hoogeveen biedt een salarisbreedte van € 2.100,00 tot € 2.700,00 bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan snel of bel 0528-218010.

Functie eisen

De automonteur die wij zoeken voldoet aan de volgende functie-eisen:
- Je hebt minimaal één jaar ervaring als automonteur;
- Je bent fulltime beschikbaar;
- APK papieren is een pré;
- Je hebt kennis van de autobranche;
- Je kunt nauwkeurig werken;
- Je bent betrouwbaar en kan goed in teamverband werken;
- Je bent woonachtig binnen een straal van 45 km van Hoogeveen.


Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via