Customer Service medewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
  • Standplaats Aduard

Over de functie

Green Logistics heeft een eigen systeem ontworpen waarbij alle verstuurde pakketten nauwlettend in de gaten kunnen worden gehouden. In tegenstelling tot veel andere pakketvervoerders probeert Green Logistics hun klanten proactief in plaats van reactief te informeren.

Per dag worden er zo’n 5000 pakketten verstuurd. In hun eigen systeem wordt dit allemaal bijgehouden en gecontroleerd. Eventuele problemen proberen ze vóór te zijn. Als Customer Service Medewerker ben jij hiervoor verantwoordelijk samen met twee andere collega’s.

Helaas komt het wel eens voor dat er iets misgaat. Samen met jouw collega’s zoek jij eventuele problemen uit, los je deze op en voorkom je het voor een volgende keer. Naast het contact met collega’s werk je ook nauw samen met de vervoerders.

Over het bedrijf

Een wereldwijd netwerk met een centraal aanspreekpunt. Green Logistics brengt de internationale en lokale markt samen. Zonder het uiteindelijke product uit het oog te verliezen is de kracht van Green Logistics; maatwerk voor grote en kleine vraagstukken.

Door het productietraject van A tot Z te optimaliseren brengt Green Logistics het product op een efficiënte verantwoorde en vlotte manier van producent naar consument.

Wat bieden wij:
- Een fulltime baan voor langere duur
- 25 vakantiedagen per jaar
- Een salaris tussen de € 2250,- en € 2750,- bruto per maand

Functie eisen

- Je beschikt over MBO werk – en denkniveau
- Je beheerst de Engelse taal in woord – en geschrift
- Je spreekt Duits en/of Frans; pré
- Je bent leergierig en gemotiveerd

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via