Commercieel Medewerker Binnendienst regio Emmen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Jij wijkt niet voor verantwoordelijkheid en heft het niveau naar the next level!

Voor onze opdrachtgever, gespecialiseerd in hefsystemen en transportmiddelen, zijn we op zoek naar een accountmanager binnendienst! In deze functie ben je verantwoordelijke voor 1 business unit binnen een groot internationaal bedrijf. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten. Als accountmanager houd jij je onder andere bezig met het adviseren van bestaande klanten en acquisitie richting nieuwe klanten. Bij een succesvolle sale, verwerk jij deze in het systeem en verzorg jij de hele order-afhandeling. Ook de aftersales zul jij verzorgen.

Jij bént het account. Daarom ben jij naast verkoper ook inkoper. Jij benadert leveranciers, gaat de onderhandeling aan en zorgt dat de bestellingen op tijd ontvangen worden. Dit alles om de perfecte prijs-kwaliteit te kunnen bieden! Wanneer de bestelde producten geleverd worden, check jij de binnenkomende goederen samen met het magazijn op correctheid en schade.

De opdrachtgever is een groeiende internationale organisatie met meerdere vestigingen door Europa en Afrika, maar heeft haar nuchtere mentaliteit behouden.


Wil jij je ondernemersgeest ontwikkelen middels een diverse en verantwoordelijke baan? Dat kan bij een groeiende, ambitieuze organisatie. Interesse? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

- MBO 4 of HBO diploma;
- Technische kennis of affiniteit;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Commerciële ervaring is een pre.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via