KAM Coördinator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO HBO HBO/WO WO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Oud-Beijerland

Over de functie

De functie van KAM-coördinator is een nieuwe rol waarin je zelf de lijnen zal gaan uitzetten. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitdragen van het KAM-beleid. Jij zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan alle wettelijke regelgeving betreffende kwaliteit, arbo en milieu. Vanuit deze rol zal jij de inspecties en externe audits zoals BRZO, ADR en andere certificeringen begeleiden, het veiligheidsbeheersysteem bijhouden en ben je het eerste aanspreekpunt voor ADR gerelateerde vraagstukken. Samen met de warehousemanager begeleid je het proces voor het verkrijgen van een AEO status en pak je de hieruit voortvloeiende taken op. Daarnaast registreer en analyseer je (bijna) ongevallen en beheer jij het BHV plan.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die een flexibele instelling heeft en een probleemoplossend vermogen. Daarnaast vind je het fijn om iets op te zetten en zelf de lijnen en structuren neer te zetten. Vanuit deze rol neem jij beslissingen waarin je het commerciële oogpunt van de organisatie niet uit het oog verliest.

Over het bedrijf

Internationaal opererend bedrijf met een warehouse op locatie Hoogezand, waarin hoofdzakelijke persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke reinigingsproducten verwerkt worden.

Functie eisen

- afgeronde MBO +/ HBO opleiding en/of aantoonbare werkervaring op dit niveau;
- een afgeronde Middelbare Veiligheidskundige (MVK) opleiding. HVK is een pré;
- ervaring binnen een warehouse is een pré;
- kennis van BRZO, ADR, AEO en/of adviseur ADR wegvervoer is een pré;
- vanwege het internationale karakter van de organisatie is het belangrijk dat je een goede beheersing van de Engelse taal in zowel woord als geschrift hebt;
- woonachtig in de omgeving van Kolham (Groningen).
- fulltime beschikbaar voor een langere periode.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via