Developer

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO HBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Als IT Technician maak je deel uit van het Programmeer-team. Je draagt zorg voor de design en ontwikkeling van web-applicaties. Je spart met de teamleden over de ontwikkelings-oplossingen, ervaringen, uitdagingen en best-practices.
Je analyseert bestaande applicaties en work-flows en identificeert issues en geeft advies over potentiele oplossingen. Je bent verantwoordelijk voor design, codering, testing, integrate en impementatie van de ontwikkelde software. Natuurlijk volg je op door performance en kwaliteit van applicaties te meten. Ook werk je intensief samen met andere programmeurs en opdrachtgevers over de infrastructuur, kwaliteit, wensen en design.

Functie eisen

Je hebt een relevante MBO opleiding met enkele jaren ervaring of HBO opleiding met ongeveer 1 jaar ervaring;
Je hebt werkervaring met ASP.Net MVC / C#, Database, Stored Procedure, SQL Functions, Versie control (Git of Team Foundation);
Ervaring met Database Performance en Tuning is een pré;
Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal op C1 niveau.

Je komt te werken in een internationale omgeving en je maakt deel uit van een team met zeven members waarin veelvuldig wordt samengewerkt. Je ontvangt een contract bij onze opdrachtgever en twee keer per jaar een performance-afhankelijke bonus. Verder ontvang je een marktconformsalaris, een goede pensioen-regeling, bedrijfsfitness-regeling en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via