Met spoed call center agents inbound gezocht!

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Vandaag heb jij de dagdienst en je wordt gebeld door een klant die een vraag heeft over zijn kapotte thermostaat. Jij gaat op zoek naar een passende oplossing voor de klant en volgt hierbij het protocol van het bedrijf waarvoor je op dat moment werkt. Nadat je dit probleem hebt opgelost krijg je een Duits sprekende klant aan de lijn die een vraag heeft over zijn bestelling. Je kijkt het na voor de klant en geeft aan dat hij z’n pakketje vanmiddag kan verwachten, weer een tevreden klant. Zo kan jouw werkdag eruit zien.

Jij hebt het vermogen om snel te schakelen en haalt voldoening uit het beantwoorden van vragen van diverse klanten. De ene keer spreek je iemand die een vraag heeft over de gemeente of provincie, de volgende keer spreek je een zakelijke klant van een advocatenkantoor. Je klantenbestand is even afwisselend als de werkzaamheden die je doet. Doordat jij je talen spreekt, vind je het geen probleem om te schakelen tussen een Duits of Engels sprekende klant. Daarnaast spreek en schrijf jij perfect Nederlands. In de functie wordt veelvuldig tegelijkertijd gebruik gemaakt van diverse computersystemen.


Wij zijn op zoek naar iemand die zich voor langere tijd wil binden aan onze opdrachtgever . Ook ben jij, net als onze opdrachtgever flexibel. Dit blijkt uit je beschikbaarheid. Je vindt het geen probleem om wisselende diensten te werken. Zo zal je per 4 weken 3 weekenden ingepland kunnen worden en zal je regelmatig ’s avonds en ’s nachts werken. Werken op feestdagen is voor jou geen probleem. Een urengarantie kunnen wij niet geven, in het begin zal je minder uren werken doordat je minder klanten helpt dan de ervaren medewerkers. Hier tegenover staat dat je werkt in een gezellig team en dat je afwisselende werkzaamheden verricht. Geen dag is hetzelfde!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit Emmen is een allround dienstverlener op het gebied van klantenservice en biedt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaarheid voor haar klanten. Dit kan zijn door het aannemen van de telefoon voor de klant maar ook door het beantwoorden van e-mails. De opdrachtgever heeft klanten in zowel de profit als non-profit sector en is gevestigd in Emmen. Het klanten bestand van onze opdrachtgever is zeer uitgebreid en bestaat uit ongeveer 250 klanten die afwisselend door jou geholpen worden.

Functie eisen

Je bent flexibel inzetbaar, waarbij je in iedergeval 2 avonden per week vanaf 16.00 uur en 3 van de 4 weekenden op zowel de zaterdag als zondag beschikbaar moet zijn;
Of
Je bent flexibel inzetbaar, waarbij je in iedergeval 1 avond per week vanaf 16:00 uur en 3 van de 4 zaterdagen per maand beschikbaar moet zijn, dit voor een tijdelijk project;
Je bent bereid om op en rond feestdagen te werken;
Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands;
Je spreekt Duits en Engels (must!);
Je kunt snel schakelen tussen verschillende computersystemen;
Je kunt snel en blind typen;
Je bent (zakelijk) dienstverlenend ingesteld;
Je bent in het bezit van een MBO diploma of je bent werkzaam geweest op MBO niveau;

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via