Conventioneel draaier

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Stadskanaal

Over de functie

Heb jij affiniteit met machinebouw? Ga jij graag een carriere tegemoet als draaier? Heb jij een MBO werktuigbouwkundige achtergrond of heb jij minimaal een jaar ervaring als conventioneel draaier? Ben jij nauwgezet en sta je open voor een intern opleidingstraject met doorgroeimogelijkheden? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in Stadskanaal die actief is op het gebied van vervaardigen van machines, zijn wij opzoek naar een beginnend conventioneel draaier. Binnen een team op de draaierij van circa 5 medewerkers, ben je verantwoordelijk voor het draaien van enkelstuks producten met een diameter van 2mm tot 1 meter. Je bent mede verantwoordelijk voor het borgen van het hele draaiproces van bewerkingsstrategie, opspanning tot en met kwaliteitsbeoordeling.

Je werkt nauwgezet, je bent een teamspeler die flexibel en gedreven is. De werksfeer binnen het bedrijf is informeel, open en direct. Je krijgt alle kansen om jouw resultaat gerichte aanpak te tonen en te overleggen met collega's om de beste resultaten te behalen. 'S ochtends om 07.00 uur begint jouw werkdag tot 16.15 uur 's middags, behalve op vrijdag dan word er gewerkt tot 12 uur.

Functie eisen

- Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO werktuigbouwkunde of je beschikt over enige ervaring als conventioneel draaier
- Je kan tekening lezen
- Je bent flexibel en bereid om in ploegen te werken als dat ooit nodig is
- Je hebt het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan
- Je bent open en een echte teamspeler
- Je bent woonachtig in een straal van 30 km rondom Stadskanaal
- Je bent opzoek naar een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast contract

Wij bieden:
Een goed startsalaris
Een uitdagende baan voor langere tijd met uitzicht op een vast contract
Een interne opleiding
Doorgroeimogelijkheid tot CNC draaier

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via