Montagemedewerker 2-ploegen Emmeloord

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 13 en € 15
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Emmeloord

Over de functie

Een baan als montagemedewerker bij Kolf & Molijn betekent dat jij je koppie erbij moet houden. Want alle aluminium kozijnen en schuifpuien die jij maakt, is maatwerk. Hier komt jouw technische kennis goed van pas. Jij neemt de verantwoordelijkheid en zorgvuldigheid op je om alle onderdelen van de kozijnen en schuifpuien zorgvuldig te plaatsen. Dit kan in de voor- of nabewerking van het product.

Als montagemedewerker bij Kolf & Molijn stel je bijvoorbeeld machines in voor het snijden van de profielen of ben je in de lijmstraat bezig om profielen voor te bereiden om geperst te worden. Daarnaast val het poetsen van de kozijnen, monteren van rubbers, plaatsen van beslag en glas onder jouw verantwoordelijkheid. Dit kan je niet allemaal tegelijk kunnen dus je begint bij het begin, doe jij je werk goed? Dan wordt je voor steeds meer onderdelen in de productie opgeleid.

Kolf & Molijn heeft in Emmeloord ene hyper moderne fabriek die voorzien is van de nieuwste technische snufjes. Dit is niet het enige voordeel, je komt namelijk te werken in een hecht team die met smart op je wachten. Want iemand die hard wil werken met de nodige technische kennis is meer dan welkom!

Voor de functie montagemedewerker is het erg fijn als je een MBO opleiding niveau 3 afgerond hebt. Is dit niet zo? Geen probleem, met een goede, positieve inzet en het nodige technische inzicht kunnen we je de werkzaamheden in de praktijk goed aanleren.

Wat wij bieden

Een baan in de productie waar je voor lange tijd aan de slag kunt. Want doe jij je werk goed dan krijg jij een contract bij Kolf & Molijn. Je krijgt volop de mogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld een gerichte opleiding of training volgen om je werk nog beter te kunnen doen.
En verder:
Verdien je maximaal € 15,- bruto per uur exclusief ploegentoeslag van 14%
- Ontvang je een ATV vergoeding in geld
- Werk jij wekelijks gemiddeld 37,5 uur, gebaseerd op 2-ploegen
- Heb jij 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
- Ontvang je reiskostenvergoeding van € 0,11 per kilometer
- Bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op
- Ontvang je bij de start van je dienstverband passende werkkleding

Functie eisen

Kolf & Molijn is op zoek naar montagemedewerkers die de drive hebben om hard te werken. Hierbij krijg je de nodige begeleiding om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.
Daar voeg jij aan toe:
- In ieder geval technische kennis
- Je vindt werken in 2-ploegen geen probleem
- Je kunt zelfstandig op de werklocatie in Emmeloord komen

Is dit jouw baan?
Jij kunt per direct starten als montagemedewerker in Emmeloord. Kun jij niet per direct starten? Geen probleem, in overleg kunnen we samen een startdatum bepalen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie als montagemedewerker?
Door via de online sollicitatieknop je cv naar ons op te sturen weet Trynke dat jij deze baan wel ziet zitten. Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature dan mag je contact opnemen met Trynke bereikbaar op: 058-203 9010 of mail naar leeuwarden@mf.nl.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via