Assemblagemedewerker Drachten

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 14
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Een afwisselende, veelzijdige, maar ook verantwoordelijke functie; Assemblagemedewerker bij Variass. Als Assemblagemedewerker houdt jij je voornamelijk bezig met het assembleren en testen van mechanische, elektronische en/of mechatronische modules en eindproducten. Je ondersteunt indien nodig de werkvoorbereider bij het maken van werkinstructies en/of keurprocedures.

Wij zoeken een Assemblagemedewerker met affiniteit en ervaring in de elektronica, mechanica en mechatronica. Daarnaast is het belangrijk dat je over technisch inzicht beschikt en je zelfstandig kunt werken.

Wat bieden wij jou:
Wij bieden jou een afwisselende functie binnen een omgeving welke gericht is op samenwerking en dynamiek. Daarnaast krijg je de kans je te ontwikkelen in de assemblage van verschillende hightech producten. Het betreft een fulltime functie; van maandag t/m donderdag werk je van 07.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 07.30 uur tot 14.15 uur. Je bruto uurloon wordt ingeschaald volgens de cao Metaal en Techniek.

Over het bedrijf

Wat doet Variass Group?
Variass Group is een system supplier, gevestigd in Veendam en Drachten en bestaat uit een viertal bedrijven die ieder hun eigen specialisme hebben. Variass is actief in de medische, defensie & security en industriële markt. We ontwerpen en produceren voor deze markten een groot scala aan producten voor verschillende klanten. Onderwerpen die daarbij een belangrijke rol spelen zijn: röntgen- en sensortechnologie, mechatronica, elektronica, engineering, logistiek, geautomatiseerde testsystemen, CE-richtlijnen, maakbaarheid & industrialisatie, Value engineering en Lifecycle management.

Functie eisen

- Je beschikt over MBO niveau 4
- Je beschikt over technisch inzicht
- Je kunt Engels lezen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via