Machine Operator

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 15
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Werken met de meest moderne machines voor het snijden, buigen, zetten en lassen van materiaal. Samenwerken met 35 enthousiaste, ervaren en betrokken medewerkers. Spreekt jou dat aan? Lees dan snel verder.

Voor onze opdrachtgever Metalis in Drachten zoeken wij een ervaren Machine Operator. Als Machine Operator ben jij verantwoordelijk voor het instellen, omstellen en bedienen van de CNC -, laser – en conventionele machines in de voorbewerking. Je houdt toezicht op het productieproces (samen met de meewerkend voorman) en zorg je voor de juiste productieresultaten. Denk hierbij aan het bewaken van de planning, kwaliteit en kwantiteit van het geproduceerde halffabricaat/product. Daar waar nodig stuur je medewerkers bij ter verbetering van het proces. Als Machine Operator weet jij storingen, klachten en foutmeldingen op te lossen en voer je eerstelijns onderhoud uit aan de machines. Uiteraard werk jij conform kwaliteitsprocedures, werk – en veiligheidsinstructies. Tot slot zorg jij, samen met jouw collega’s ervoor dat de productieopdracht binnen de afgesproken tijd, met de juiste kwaliteit en kwantiteit afgerond is en ruimen jullie met elkaar aan het einde van de dag de productieomgeving op.

Wat bieden wij jou:
Wij bieden jou een fulltime baan als machine operator voor langere tijd in dagdienst. Wel is het belangrijk dat je bereid bent om eens over te werken of in een 2-ploegendienst te werken wanneer dit nodig is. Het salaris is conform leeftijd en ervaring op basis van de CAO Metaal en Techniek.

Over het bedrijf

Metalis is een bedrijf in ontwikkeling, met een sterk commercieel-sociaal karakter. Een betrouwbare partner op het gebied van plaatbewerking en constructiewerk. De medewerkers die bij Metalis werken zijn mensen die er graag wíllen werken. Belangrijk is dat je plezier in je werk hebt en daar wat voor wilt doen. Hierdoor is Metalis een gerenommeerde partner voor ontwikkeling en productie van plaatwerk en klein constructiewerk. Hoofdbewerkingen hierbij zijn lasersnijden (plaat en (buis)profiel), zetten/kanten, buigen en lassen (robot). In de fabriek in Drachten staan de modernste machines voor het snijden, buigen, zetten en lassen van materiaal. Totaal werken er 35 medewerkers waarvan 25 in productie.

Functie eisen

- Je hebt MBO werk – en denkniveau en een technische opleiding afgerond
- Je hebt enige ervaring als Machine Operator
- Je kunt technische tekeningen lezen en productieorders zelfstandig uitvoeren
- Je hebt technisch inzicht
- Je kunt collega’s instrueren/coachen

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via