Orderpicker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 11
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Voor een groot magazijn in Hoogezand zijn we op zoek naar orderpickers. Jij zult fulltime gaan werken in de dagdienst van 08.00-17.00. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het correct verzamelen van orders. Het betreft losse artikelen, dus je hoeft geen zware dozen te tillen. Wel sta jij natuurlijk de hele dag op je benen en zal je veel lopen in het magazijn. We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich voor een langere periode willen inzetten voor onze opdrachtgever!

Je zult of per 1 februari of per 1 maart aan de slag gaan. Dit hangt nog af van de aanlevering van de goederen. Het betreft wel een vacature voor lange periode. Je zult via ons aan het werk gaan en bij goed functioneren na een bepaalde periode worden overgenomen door de opdrachtgever.

Wat wij bieden:
- het salaris is gebaseerd op het minimumloon, afhankelijk van jouw ervaring kun je hoger worden ingeschaald
- 25 vakantiedagen per jaar
- 8,3% opbouw vakantiegeld
- pensioenopbouw na 26 weken
- reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groeiende organisatie en is sinds kort ook erg actief in Hoogezand. In het magazijn worden diverse artikelen opgeslagen, welke worden gedistribueerd naar diverse locaties in binnen- en buitenland. De opdrachtgever is innoverend en klantgericht.

Functie eisen

- je bent per 1 februari of 1 maart beschikbaar
- je bent voor een langere periode beschikbaar
- je beschikt over ervaring in de logistiek, het liefst als orderpicker óf je hebt ervaring in een productie omgeving

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via