Handlanger dakbeplating

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 11 en € 14
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een handlanger dak- en gevelbeplating. Ben jij in het bezit van een geldig VCA, zie jij het wel zitten om bedrijfsgebouwen op te klimmen om te ondersteunen in het leggen van dakbeplating? Solliciteer dan snel en dan vertellen we jou graag meer over deze avontuurlijke vacature!

Belangrijk hiervoor is dat je affiniteit hebt met montagewerk, diverse materiaalsoorten en dat je goed over weg kan met verschillende gereedschappen. Voor deze vacature zijn wij eveneens op zoek naar mensen die het prettig vinden om buiten aan het werk te zijn, of de zon nu schijnt of de regen met bakken uit de lucht komt. Een frisse neus, jij houdt er van!

Je bent werkzaam op locatie dus een rijbewijs en vervoer zijn een pré. Is jouw interesse gewekt en kan je niet wachten om jouw handen te laten wapperen? Dan komen we graag in contact met jou!

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
- bij voorkeur beschik je over een rijbewijs B en vervoer;
- je bent representatief;
- sociale vaardigheden kunnen wij met een gerust hart aan jou overlaten;
- en tot slot sta jij fysiek sterk in je schoenen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via