Expediteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Aduard

Over de functie

Voor een snel groeiende logistiek dienstverlener in de omgeving van Groningen zijn wij op zoek naar een expediteur. Als expediteur organiseer je het proces van verzending en vervoer van goederen, je bent de tussenpersoon tussen een vervoerder en verlader. Het gaat hier met name om internationaal wegtransport. Bij voorkeur heb je ervaring in een internationale omgeving en met douane procedures. Je kunt goed plannen, onderhandelen en zorgt voor een perfecte administratieve afhandeling.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een snel groeiende logistiek dienstverlener. Geboden worden goede arbeidsvoorwaarden een prima werksfeer en een leuk team van collega's. Denk je dat jij het logistieke talent bent dat dit team kan versterken? Reageer dan snel door je CV te sturen naar groningen@mf.nl

Functie eisen

Je hebt ervaring in de logistiek en vindt het een uitdaging om te werken in een dynamische omgeving. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en spreekt uitstekend engels en duits. Wij zoeken een kandidaat die aantoonbare affiniteit heeft, een no-nonsens aanpak en een goede teamplayer.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging. De contactgegevens staan rechts boven op deze pagina.

Deel deze pagina via