Klantenservice medewerker

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 9 en € 10
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke functie als klantenservice medewerker in Leeuwarden waarbij jij zelf je uren kan bepalen? Lees dan snel verder!

Je komt te werken voor een groot facilitair klantencontactcenter met inbound klantencontact. Dit houdt in dat jij zelf de klant niet hoeft te bellen maar je wordt door de klant gebeld. De openingstijden zijn van 08.00 uur tot 18.00 uur en in sommige gevallen is het mogelijk dat je ook in de avond mag werken.

Tijdens jouw werkzaamheden als klantenservice medewerker stel je de klant centraal en doe je er alles aan om de vraag van de klant te beantwoorden. Het klantcontact vindt plaats per telefoon of email. Hiervoor beschik jij over de juiste communicatieve vaardigheden, waardoor je in staat bent om de juiste oplossingen te vinden. Verder beschik jij over de juiste gesprekvaardigheden om de leiding in het gesprek te houden. Je maakt gebruik van de gesprekstechniek luisteren, samenvatten en doorvragen om tot de essentie van de klantvraag te komen.

Heb je nog geen ervaring als klantenservicemedewerker, geen probleem! De opdrachtgever faciliteert voordat je in de lijn ingezet wordt eerst een betaalde interne opleiding. Dit betreft een week of twee wekelijkse training en daarna zal je eerst met een buddy bellen. Hierdoor leer je alle ins en outs van het systeem en krijg je inzicht in de meest voorkomende klantvragen. Tijdens de training wordt je ook geleerd hoe je op bepaalde situaties moet reageren en welke adviezen je hebt beste kan geven.

Het grote voordeel van deze functie is dat ervaring geen vereiste is en dat jij je uren zelf mag bepalen. Hiermee wordt bedoelt dat je bijvoorbeeld aan kan geven dat je per week 16 tot 24 uur, 20 tot 28 uur, 24 tot 32 uur of 28 tot 36 uur wilt werken.

Het bruto uurloon betreft €9,54 op basis van 21 jaar of ouder. Ben jij jonger? Dan gelden de jeugdschalen.

Functie eisen

- Je beheerst de Nederlandse zowel in woord als in geschrift
- Je heb een klantvriendelijke instelling
- Je beschikt over communicatieve- en computervaardigheden
- Naast het verlenen van service heb je ook een commerciële instelling

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via