Installatiemonteur

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 16
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Voor een jong en kleinschalig installatiebedrijf in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een installatiemonteur. Het betreft een fulltime baan voor langere tijd. De eerste periode zal je via het uitzendbureau werken en bij goed bevallen van beide kanten, kom je op contract bij de opdrachtgever.

De opdrachtgever is een klein bedrijf met 8 medewerkers. Samen met collega's ga je op pad voor afspraken bij particuliere of zakelijke klanten. De werkzaamheden zijn uiteenlopend en kunnen soms kortdurend of langere klussen betreffen. Voor de klussen kun je denken aan onderhoud of renovatiewerkzaamheden, elektra, duurzame energie, loodgieterswerk of cv-ketels. De werktijden zijn van 7.00 - 16.00 uur. Je kunt meerijden naar locatie vanuit Leeuwarden. De beloning is volgens CAO Metaal en Techniek.

We zoeken een serieuze en gemotiveerde Installatiemonteur, die graag samenwerkt in een klein team en leergierig is.

Functie eisen

- je hebt een afgeronde opleiding installatietechniek
- je bent gemotiveerd en leergierig
- je bent collegiaal
- je bent voor langere tijd beschikbaar

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan voor langere duur? Neem dan contact met ons op of kom bij ons binnen voor meer informatie!

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via