Assemblagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 15
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Ben jij graag met je handen aan het werk, zie jij graag het resultaat terug in je dagelijkse leven en heb je technisch inzicht? Dan is dit jouw kans op fulltime baan bij een mooi bedrijf!

Wij zijn namelijk op korte termijn opzoek naar een Assemblagemedewerker voor onze opdrachtgever Biddle, te Kootstertille. Biddle maakt luchtgordijnen en ventilatorconvectoren voor boven de deuren of in het plafond bij bedrijven, hier ga jij o.a. voor zorgen dat deze worden gemaakt. De klimaatinstallaties worden op verschillende afdelingen gemaakt en in elkaar gezet.

Als Assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van de losse onderdelen tot aan het totale eindproduct. Deze taak voer je uit aan de hand van de aangegeven richtlijnen en technische specificaties die daarbij horen, met behulp van technische tekeningen. Ben jij een nauwkeurige, zelfstandige en kwaliteitsgerichte werker, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Jij komt te werken bij een bedrijf met een fijne werksfeer, waar je veelal zelfstandig aan het werkt bent, maar je werkt nooit alleen.

Wat bieden wij jou:

- Bruto uur salaris van €14,93
- Reiskosten vergoeding
- Een baan bij een mooi, innovatief en dynamisch bedrijf
- De gelegenheid om via MF eventueel certificaten te behalen

Functie eisen

- Jij beschikt over technisch inzicht
- Jij hebt minimaal MBO niveau 4
- Jij hebt relevante (technische) werkervaring

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via