Teammanager

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Als floormanager in de productie heb jij inzicht in hoe je mensen en machines op de juiste plaats en tijd moet inzetten. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat er nieuwe records worden gezet door de productieprocessen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Dit kan natuurlijk alleen wanneer jij in staat bent om het beste uit je team te halen. Ambitie staat bij ons centraal. Jij bent een geboren leider en rent graag heen en weer om alles tot in de puntjes te regelen. Jouw voornaamste verantwoordelijkheden zullen liggen op het gebied van productieresultaten (bijvoorbeeld kwaliteit, efficiëntie en tijdigheid van verzenden) en inzet van personeel (planning, instrueren, inwerktrajecten, coaching). Je staat in deze functie middenin de productieprocessen, dus je houdt er natuurlijk van om ook zelf de handen uit de mouwen te steken. Je neemt verantwoordelijkheid en durft anderen aan te spreken, maar je bent ook zeker niet bang om feedback te krijgen. Opbouwende kritiek staat hierin centraal, want samen zorgen wij voor een goede sfeer op de werkvloer.

Waarom zoeken wij jou?
Vanwege onze groei zijn wij ons managementteam aan het uitbreiden. We zijn uniek als bedrijf en in onze processen, dus wij zijn op zoek naar een ambitieuze professional die met ons mee wil groeien. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen voor de aansturing van een afdeling. Deze verantwoordelijkheid zal steeds uitbreiden, naarmate je kennis en vaardigheden toenemen. In het inwerktraject zul je roteren langs verschillende afdelingen om zo snel mogelijk het hele productieproces te kunnen aansturen. Je wordt hierin begeleid door ervaren managers en collega’s. Uiteindelijk heb jij alle kennis en vaardigheden in huis om de drukste dagen tot een goed einde te brengen en samen met je collega’s ervoor te zorgen dat al onze producten op tijd bij de klant terecht komen.

Functie eisen

Om onze klanten omver te blazen en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt, moet je natuurlijk het volgende in huis hebben:
•Hands-on, geen 9-5 mentaliteit. Vroege of late diensten zijn voor jou geen probleem!
•Een afgeronde HBO-opleiding. Mocht je deze niet in huis hebben, maar er toch van verzekerd zijn dat jij de benodigde capaciteiten hebt? Licht dit dan in je sollicitatie toe;
•Je hebt al wat leidinggevende of coördinerende ervaring;
•Jij weet mensen altijd op de juiste manier te motiveren: voor jou loopt iedereen een stapje harder;
•Jij bent die enthousiaste collega met pit die door iedereen als voorbeeld wordt gezien;
•Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je ziet altijd kansen om dingen te verbeteren;
•Jij hebt alles altijd tot in de puntjes onder controle en loopt vrijwel altijd voor op schema;
•Je houdt altijd het overzicht; jij schrikt niet van meerdere dingen tegelijk moeten doen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via