Horecamedewerkers

  • Aantal uren per week 8 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Standplaats Emmen

Over de functie

Voel jij je als een vis in het water bij de nachtelijke uurtjes? Ben jij graag ’s avonds aan het werk om overdag ruimte te hebben om andere leuke dingen te doen of om lekker bij te komen van jouw avondje werken? Dan zijn wij op zoek naar jou horecatopper! Jij kent de verschillen tussen een fluitje en een vaasje en jij weet als geen ander wat je moet inschenken als iemand vraagt om een Duikboot of een Vodkatini.

Voor aanvang van de werkzaamheden zet jij je meest gastvrije gezicht op en daarmee zorg jij er straks voor dat jouw gasten een buitengewone avond uit beleven. Het ene moment sta je bij de garderobe jassen en tassen te ontvangen en ben je er verantwoordelijk voor dat de gasten straks niet met de verkeerde jas weer naar huis gaan, maar het andere moment sta jij achter de bar drankjes klaar te maken. Weer een uur later baan jij je met dienblad en al gemakkelijk een weg door het druk bezochte café om een aantal lege glazen op te ruimen en her en der wat bestellingen op te nemen.

Aan het eind van de avond wanneer de boemelaars/kroeglopers/fuifnummers/losbollen tevreden vertrekken, zorg jij er samen met jouw team voor dat het café schoongemaakt wordt en weer gereed is voor de volgende dag. Daarna klets je nog even wat na, jouw leidinggevende is trots dat je zo hard gewerkt hebt en vervolgens ga je moe, maar voldaan naar huis. Dat was een geslaagde avond! De gasten waren blij, dus jij ook!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bekend begrip in Emmen en omgeving. Zij organiseren al jaren leuke themafeesten, pubquizen, dansavonden, maar ook voor een lekker hapje eten kan je hier terecht. Met een gezellig team van collega's staan zij dagelijks met alle liefde voor u klaar. Ook voor zakelijke aangelegenheden als vergaderingen, bijeenkomsten en informatie avonden kan men bij onze opdrachtgever terecht. Een privé feestje, jubileum of verjaardag behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom, een fijne plek om te werken!

Functie eisen

- Ervaring in de horeca is een pré;
- de competentie gastvrijheid een must;
- in verband met de arbeidstijdenwet moet je voor deze functie minimaal 18 jaar oud zijn;
- je bent fysiek goed in orde, omdat je de nodige meters loopt op een avond;
- onder druk ben jij goed in staat de rust te bewaren.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via