Heftruckchauffeur (met technisch inzicht)

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 12
  • Standplaats Oude Pekela

Over de functie

Ben jij dé gemotiveerde productie topper die wij zoeken? Beschik jij over een technisch inzicht, heb je ervaring met het werken met machines en beschik je daarnaast ook nog over een geldig heftruckcertificaat? Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een operator met een geldig heftruckcertificaat en relevante werk ervaring. Jij weet als geen ander hoe je machines moet instellen, aanpassingen moet verrichten voor de juiste productielijnen, storingen voor moet zijn en moet verhelpen en weet jij ook het nodige onderhoud te plegen. Je vindt het leuk om te sleutelen en beschikt over een technisch inzicht. Afwisselend zul jij ook werkzaamheden verrichten met de heftruck. Jij hebt dan ook een geldig certificaat en de nodige ervaring met de heftruck.

Je zult werken in een gezellig team waar de ‘we doen het met z’n allen’- mentaliteit heerst. Je zult de operator- en heftruckwerkzaamheden om-en-om verrichten met je ‘compagnon’. Samenwerken en een gezonde dosis verantwoordelijkheid is dan ook onmisbaar in deze functie. Daarnaast vind jij het geen probleem om in de 3-ploegen te werken.

Over het bedrijf

Productiebedrijf in de omgeving van Oude Pekela

Functie eisen

- Jij hebt ervaring met machines en een technische en/of agrarische achtergrond;
- Je hebt een geldig heftruckcertificaat en ervaring op de heftruck;
- Je bent bereid om in ploegen te werken;
- Je bent niet bang om vies te worden en hard te werken;
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via