Installatiemonteur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 12 en € 16
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Veendam

Over de functie

Ben jij fulltime beschikbaar (40 uur per week), technisch onderlegd, klaar voor een nieuwe uitdaging en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan zoeken we jou! Voor een gerenommeerd bedrijf in de regio Oost-Groningen zijn wij opzoek naar een installatiemonteur die weet van aanpakken.

Iedere werkdag (07:30 – 16:15 uur) rijd je in je door-het-werk-verzorgde busje naar de vestiging om je voor te bereiden op de dag die komen gaat. Iedere ochtend krijg je een lijst met klussen die je vervolgens op verschillende locaties afrond. Deze klussen variëren van het vervangen en plaatsen van sanitair tot het plaatsen van stopcontacten en daarnaast kan het voorkomen dat je onderhoud pleegt aan rioleringen en leidingen.
Heb je met één van deze werkzaamheden geen ervaring, geen probleem, dan leer je dit gewoon. Binnen het bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden om door te groeien en zien ze je het liefst zolang mogelijk blijven.

Over het bedrijf

Technisch installatiebedrijf in Oost-Groningen.

Functie eisen

- Affiniteit met installatietechniek
- Fulltime beschikbaar
- In bezit van een rijbewijs
- Je bent betrouwbaar, hebt zin in een nieuwe uitdaging en je wil graag nieuwe dingen leren

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via