Trailermonteur regio Ommen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 14 en € 16
  • Dienstverband (Uitzicht op) vast dienstverband
  • Standplaats Ommen

Over de functie

's ochtends vroeg open jij de werktplaatsdeur voor de klant die zijn trailer achteruit rijdt. Jij geeft de chauffeur een (nog schone) hand en zorgt voor de perfecte service! Je trekt je handschoenen aan en gaat aan de slag.
Jij vervangt onderdelen, repareert schades en monteert nieuwe onderdelen. Wanneer de trailer klaar is om opgehaald worden door de klant, leg jij de klant uit wat je allemaal uitgevoerd hebt. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor de veiligheid en duurzaamheid van de trailers.

De opdrachtgever is een nationale onderneming gericht op het opbouwen, onderhouden en repareren van rollend materieel. In deze functie zul je je bezighouden met het monteren en demonteren van trailers, het uitvoeren van reparaties en onderhoud en ben jij het aanspreekpunt van de klant. Lassen is voor jou geen probleem en jij streeft altijd naar het perfecte resultaat. Je hebt kennis van elektra, hydrauliek en pneumatiek.
Het betreft een functie voor lange tijd waarbij je de mogelijkheid krijgt om door te groeien.

Wil jij graag een vaste werkgever waar je dingen kunt leren én de kans op een mogelijkheid tot doorgroeien krijgt? Reageer dan direct!


Functie eisen

- Je hebt een technische opleiding afgerond;
- Je hebt een lasdiploma;
- Je hebt ervaring met lassen: RVS / Aluminium / Staal;
- Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
- Ervaring in trailerbouw is een pre.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via