Monteur scooterbranche

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Salarisindicatie Tussen € 10 en € 13
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Heb jij aantoonbare ervaring in de scooterbranche? Wordt je enthousiast van het sleutelen aan scooters? Mag jij graag werken in een hecht team? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn we opzoek naar een werkplaatsmedewerker in de scooterbranche. De werkzaamheden zullen bestaan uit het repareren, onderhouden en rijklaar maken van verschillende tweewielers. Binnen het bedrijf werken ze met een hoge kwaliteit en servicegerichtheid. Samen met je collega’s ben je gemotiveerd en werk je hard door om alle tweewielers klaar te maken. Je bent representatief en zoekt altijd naar passende oplossingen voor de klant.

Over het bedrijf

In hartje Groningen zit onze opdrachtgever en is inmiddels al een echt begrip geworden. Ze zorgen voor een hoge service naar de klanten en nemen geen genoegen met minder. Zowel voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands brommer of scooter ben je hier aan het juiste adres. Het is een nuchtere en informele organisatie. Het betreft een fulltime functie voor een langere tijd en je komt te werken in een hecht team.

Functie eisen

- Je hebt aantoonbare werkervaring in de scooterbranche
- Een afgeronde opleiding als scootertechnicus
- Je kunt zelfstandig werken in een hecht team
- Je bent bereid te werken op koopavonden en zaterdagen
- In bezit van rijbewijs B en A

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel via